|
Redakcia

Power ranking redakcie pred Niké MSR 2023

Niké MSR

Niké MSR v Banskej Bystrici bude určite vrcholom klubovej scény malého futbalu v tomto roku. My sme si pre vás pripravili "pavr renking" našej redakcie, aby sme vám skrátili čas spojený s čakaním na turnaj. Veríme, že ho budete čítať s miernym nadhľadom - rovnako ako sme ho my s ním tvorili. Tešíme sa na turnaj. Ako vyzerá vaše očakávané poradie?

Tipnúť si na svojho favorita môžete už tradične aj u nášho hlavného partnera Niké. Držíme vám palce.


PoradieNázov tímuniečo viac
1.ASGuard Bodva - Sport club KošiceŠampióni z posledných 2 ročníkov Niké MSR. O trofej sa nebudú chcieť podeliť ani teraz. Tento raz to však bude bez futsalistov.
2.Golden Boys TrnavaO titul prišli v Niké TOP Lige v Trnave až vo finále. Zlato z názvu tímu budú chcieť mať zavesené určite aj na svojom krku.
3.FC BPN BratislavaBájny Fénix povstal z popola na tohtoročnom Niké Winter Cupe. Aktuálne posledný tím, ktorý zdolal ASGuard vo finále Niké MSR (2020).
4.Banco Casino Pezinok

Tretie miesto z Niké MSR 2022 ich predurčuje medzi úzku elitu favoritov. Bude loptička v rulete hrať v ich prospech?

5.Aquatec FULL Café Dubnica n. V.Skúsenosti s prácou s vodou by sa pri teplom letnom počasí mohli hodiť. Keď si k tomu dajú ešte dobrú kávu - budú takmer neporaziteľní.
6.Papalalulu BratislavaSkvelá príležitosť odčiniť nevydarenú sezónu v Niké TOP Lige v Bratislave. Ani výsledky v BLMF nie sú zatiaľ najlepšie.
7.Engerau Boys BratislavaČierny kôň Niké Winter Cupu. Tento krát si však na nich dajú súperi oveľa väčší pozor.
8.Bambariaci MartinNa Niké Winter Cupe ukázali, že vedia hrať vyrovnané zápasy aj s veľkými favoritmi. To je z ich strany veľký záväzok.
9.Vakatanka KošiceV bránke s najlepším brankárom Niké Superligy 22/23 - Tomášom Drábom. Zatiahne roletu tak ako vo finále Niké Superligy proti Bratislave?
10.7edma Patrioti KaniankaSkúsenosti z EMF Champions League 2022 sú na nezaplatenie. Podarí sa ich zužitkovať?
11.WILLPAN STARS PrešovŠampión z aktuálnej sezóny Niké TOP Ligy v Prešove. Budú najlepším prešovským tímom na turnaji?
12.Menežeris BratislavaZmenežujú postup medzi najlepších na turnaji? To víš, že to vybavia.
13.AFT Wolves BratislavaKto ubráni Emila Haladeja a jeho svorku vlkov?
14.4SPORT Team PrešovBez topligového kanoniera Samuela Gladiša to budú mať "forsporťáci" náročné. Zomknú sa ako tím a uspejú?
15.Túlavé Citróny NitraBronz v nitrianskej Niké TOP Lige ukázal, že ešte vôbec nepatria do starého železa. Je potrebné s nimi počítať aj teraz.
16.Rising prospects KošiceBudú chcieť ukázať, že tretie miesto na Niké TOP Liga Winter Cupe v Prešove nebola vôbec náhoda. 
17.Partizán BardejovVeľká neznáma. Naposledy ukázali, že je v nich veľký potenciál. Súperi v skupine sa môžu tešiť na darčeky v podobe bardejovských oplátok.
18.Ako chcete BratislavaV Niké TOP Lige v Bratislave zostali kúsok od veľkého úspechu. Podarí sa im na Niké MSR 2023?
19.Los Pollos HermanosGus Fring je veľmi prísny šéf. Neúspech sa neodpúšťa.
20.Eli PcProfi Academy HumennéBratia Elizeušovci ukázali v Superlige, že malý futbal im chutí čoraz viac.
21.Dobri Bobri PrešovAkí dobrí budú bobri? Do súpera sa určite schuti zahryznú.
22.ZEL MartinPočas minulého ročníka si ich niektorí skauti pomýlili s hráčmi Betisu Sevilla. Až potom sme im vysvetlili, že prúžky na dresoch sú vodorovné.
23.Galacticos Zlaté MoravcePovedie ich z lavičky Ivan Galád? Vraj sa už vrátil z rybačky po záchrane vo futbalovej lige.
24.MVSHLA S.C.Piešťanci nám vraj tento rok vysvetlia prečo pri počúvaní mušle počujeme šum mora. Sami sme zvedaví.
25.TL Servis KošiceServis vo futbale nie je taký dôležitý ako v tenise. Budú sa tak musieť oprieť o niečo iné.
26.Skackavá Banská BystricaPreskackajú banskobystričania na domácom ihrisku s rovnakou noblesou ako v domácej súťaži?
27.Detroit - Oranjes ZvolenOranjes prišiel na scénu s konceptom totálneho futbalu. Podarí sa im to aj v malom futbale?
28.Bianconeri Banská BystricaNa Niké MSR budú mať obrovskú výhodu oproti talianskemu Bianconeri. Nezačínajú s odpočtom 10 bodov.
29.F.C. Lions TrnavaLvi žerou první. To tvrdí aj najznámejší fanúšik trnavských Lions - Karlos Vémola.
30.Real Coholics BratislavaNa Instagrame sa ich účet určite oplatí sledovať. Pôjde im to rovnako dobre aj na ihrisku?
31.Hofex KošiceV aktuálnej sezóne v Košiciach mali v 18 zápasoch - 10 výhier a 8 prehier. Na remízu vraj hrať nebudú ani na Niké MSR.
32.Nuršišliš United PrešovPo účasti na Niké Winter Cupe a ich výhre v Univerzitnej lige v Prešove sa množstvo ľudí naučilo skloňovať tento názov.
33.Absolut team PrešovSponzor tímu je naozaj zvučný. Počítame, že chalani budú večer v kolektívne určite obľúbení.
34.XAMEX HumennéHrajú až poobednú skupinu. Na turnaj teda prídu určite dobre vyspaní a manažér im vraj dovolil v piatok aj jedno malé pivko.
35.XANTO Team ZvolenZvolenčania vraveli, že to majú na turnaj tak blízko, že prídu na bicykloch. Sme zvedaví.
36.AC Roma MartinJosé Mourinho dostal po finále Európskej ligy stop na 4 zápasy na lavičke AS Roma. Šepká sa, že vo svojom voľnom čase povedie tím ako tréner na Niké MSR.
37.Galacticos Banská BystricaVyzerá to, že éra Galacticos z Realu Madrid zanechala veľkú stopu aj v malom futbale. Až dva tímy s týmto pomenovaním. Ktorý bude lepší?
38.Atlético Samaria BratislavaV tejto sezóne získali viac bodov na svojich vernostných kartičkách ako v Niké TOP Lige. Využijú tieto body na Niké MSR?
39.LA Kings ZvolenPovráva sa, že LA Kings odohrajú budúcu sezónu NHL na ľade vo Zvolene, ak sa podarí Zvolenčanom získať titul. A nevymýšľame si!
40.TC NitraMnožia sa pochybnosti o tom, čo znamená skratka TC. Fanúšikom chémie je to už dávno jasné. Kto si zapamätá protónové číslo tohto prvku, má u nás kofolu zdarma.
41.Paralympiacos HriňováChlapci budú chcieť potešiť svojho rodáka Lukáša Latináka. Btw. vedeli ste, že Hriňová je rozlohou 5. najväčšie mesto na Slovensku?
42.Pivkári ZvolenBude zvolenským pivkárom chutiť aj banskobystrický Urpiner?
43.FC Nemce Banská BystricaBude platiť úslovie Garyho Linekera? Futbal je jednoduchá hra. 22 mužov naháňa loptu a na konci vždy vyhrajú Nemci/e.
44.Promet Trans KošiceNa trase Banská Bystrica - Košice sa určite zíde partner v podobe cestovnej a dopravnej kancelárie. Pred letnými mesiacmi skvelá reklama.
45.Aquadux Banská BystricaPosila v podobe hráča zo Serie C z tímu Delfino Pescara bude určite patriť k ozdobám turnaja. Viete kto to je?
46.Deportivo KaniankaDeportivo Alaves dokázalo v aktuálnej sezóne vybojovať postup do La Ligy. Podarí sa Kanianke prekonať tento úspech na Niké MSR?
47.Torro - Koliba ZvolenKde lepšie by mohla prebiehať príprava na turnaj, ako v kolibe pri niečom dobrom pod zub?
48.Sparta Banská BystricaBojovné chúťky má tento tím pevne zakorenené ešte z čias Peloponézskych vojen. Viete ako dopadli? Hráči vám to určite radi vysvetlia.


submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) A-kategória
# Tím Z Skóre Body
1. 7ET 7edma Patriot 3 7:2 9
2. GAL Galacticos BB 3 5:6 6
3. FCB FC BPN BA 3 5:5 3
4. RIS Rising P. 3 4:8 0

štatistiky

Slovensko (SLO) A-kategória
1. GAL Lukáš Riša 3 Gólov
2. FCB Matúš Šlehofer 3 Gólov
3. 7ET Dean Páchnik 2 Gólov
4. 7ET Adam Hološka 1 Gólov
5. 7ET Patrik Sekerka 1 Gólov
6. FCB Dominik Rolinec 1 Gólov
7. RIS Jakub Beliš 1 Gólov