|
Stanislav Chudík

Ako sa tipujú Niké Majstrovstvá Slovenska v malom futbale?

Niké MSR

Po Majstrovstvách Európy je tu ďalší sviatok malého futbalu. Banská Bystrica bude dejiskom Niké Majstrovstiev Slovenska. Ako sa blížiaci šampionát tipujú? Koho favorizujú Slováci? Viac prezradí hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.

Po ME je tu ďalší sviatok malého futbalu. Čo ste si prichystali pre tipérov? Po ME je tu ďalší sviatok malého futbalu. Čo ste si prichystali pre tipérov?

Tento víkend sa koná každoročný sviatok malého futbalu na Slovensku – Niké majstrovstvá Slovenska. Našim tipérom sme pripravili možnosť staviť si na celkového víťaza, prípadne na postup tímu do finále alebo do semifinále. Konkurencia je veľká, kurzy sú atraktívne, tak verím že fanúšikovia si vyskúšajú staviť na svoj obľúbený tím.

Koho favorizujú bookmakeri na víťaza?

Naši bookmakeri najviac favorizujú tím ASG Bodva Košice, vo finále by sa mohli stretnúť s Atletikom Trnava, prípadne s Papalalulu Bratislava. Toto je podľa nás trojica najväčších favoritov.

O ME v malom futbale bol veľký záujem. Platí to aj k MSR v malom futbale?

Záujem o tipovanie ME bol skutočne enormný, podporili to aj dobré výkony a výsledky Slovenskej reprezentácie. Ale aj tipovanie na Niké majstrovstvá Slovenska sa rozbehlo celkom slušne, sme prekvapení, koľko fanúšikov má tento šport na Slovensku.

Prijali ste v súvislosti s týmto podujatím aj nejaké zaujímavé tikety?

Zaujímavé je, že tipéri zatiaľ najviac veria na celkového víťaza tímu Devils Pezinok, kde už naši bookmakeri prijali niekoľko tiketov v stovkách eur, a kurz na ich výhru sa už znižoval z 8,0 na 6,0. Momentálne sú tak už štvrtý najväčší favorit.

Kompletnú kurzovú ponuku k Niké Majstrovstvám Slovenska nájdete TU!


submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 40 +
# Tím Z Skóre Body
1. BAU Baustav BJ 2 9:1 6
2. KEM Kemada BB 2 7:3 3
3. EUR EUROTEAM ZV 2 0:12 0

štatistiky

Slovensko (SLO) 40 +
1. BAU Juraj Kuhajdík 2 Gólov
2. KEM Peter Stacho 2 Gólov
3. BAU Martin Salamon 2 Gólov
4. BAU Lukáš Hricov 2 Gólov
5. KEM Peter Matúška 1 Gólov
6. BAU Ivan Ferenc 1 Gólov
7. KEM Stanislav Srnka 1 Gólov